BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  BOKASHI VIJVERBALLEN (4 stuks)
  Deze ballen zijn gefermenteerd met EM-Actief en leveren een goede microbiële diversiteit in je vijverwater.De Bokashi-vijverballen werp je gewoon in je vijver, ze zinken tot op de bodem. Verkrijgbaar per 4.
  19.50
  BOKASHI- STARTER
  Bokashi-zemelen is een "kant-en-klaar" product om te gebruiken in de Bokashi keukenemmer. Deze toegevoegde micro-organismen uit de Bokashi-zemelen zorgen ervoor dat de aanwezige verse GFT resten niet gaan rotten maar fermenteren.
  6.90
  BOKASHI-EMMER EU
  Met de Bokashi-keukenemmer fermenteer je eigen keukenafval in huis. Door keukenafval te mengen met een beetje Bokashi-starter (dat te koop is) ontstaat er waardevol organisch materiaal. De toegevoegde Effectieve Micro-organismen in de Bokashi-starter zorgen ervoor dat de aanwezige vers GFT-afval gaat fermenteren en dus niet gaat rotten.
  34.94
  EM 1
  EM is een mengsel van vrij in de natuur voorkomende Effectieve Micro-organismen en wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen. EM bevat verschillende soorten effectieve micro-organismen. Ieder van deze Effectieve Micro-organismen heeft specifieke taken. De micro-organismen bevorderen bovendien elkaars werking. Deze micro-organismen worden verzameld in de vrije natuur; zijn niet gemodificeerd en gemanipuleerd en worden op een natuurlijke wijze gekweekt. EM is dus puur natuur. Samen met A+, wordt EM1 gebruikt om zelf EM-A (geactiveerde EM) aan te maken.
  7.15
  EM KERAMIEK-PIJPJES 500 g
  De EM-keramiek moet zeer intensief met water in aanraking komen, voordat resultaten merkbaar zijn. Ook de 'dosering' is van belang. De hoeveelheid EM-keramiek moet een duizendste zijn van de watermassa.
  30.25
  EM RIETSUIKERMELASSE: A+
  A+ is rietsuikemelasse, dat is de dikke stroop die bij rietsuikerbereiding overblijft. Het is een voedingsbodem die EM activeert. A+ en EM1 maken samen EM-A, een geactiveerde vorm van EM. EM zijn Effectieve Micro-organismen, een mengsel van vrij in de natuur voorkomende micro-organismen, dat wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand te verhogen van bodem, plant, water, mens & dier.
  2.85
  EM-KERAMIEK 7 MICRON 1 kg
  Behalve in vaste vorm is EM-keramiek ook bruikbaar vermalen tot poeder. EM-keramiek poeder kan je gebruiken als bodemverbeteraar en bij fermentatie van keukenafval (Bokashi). Ook wordt EM-keramiek poeder gebruikt als toevoeging van bouwstoffen zoals verf, plaksel, cement en beton
  30.25
  EM-KERAMIEK BADRING
  De EM-keramiek moet zeer intensief met water in aanraking komen, voordat resultaten merkbaar zijn. Ook de 'dosering' is van belang. De hoeveelheid EM-keramiek moet een duizendste zijn van de watermassa.
  47.00
  ESMOG C-SEAL STICKERS
  Door de toepassing van EM-X ESMOG C-seal stickers worden de zeer negatieve immuunwaardes, van bijvoorbeeld een GSM in werking, in positieve immuunwaardes omgezet
  21.90