BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Acetyl-L-Carnitine

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 4/dag
  Acetyl-L-Carnitine

  Acetyl-L-Carnitine

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 4/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €41.95
  2 Potten
  €83.90
  €80.54
  3 Potten
  €125.85
  €117.04
  4 Potten
  €167.80
  €151.02
  Totaal 40.00
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • net zoals co-enzyme Q10, belangrijk voor de productie van energie
  • bevordert vettransport doorheen celmembranen

  Over Acetyl-L-Carnitine

  L-Carnitine, een derivaat van aminozuren, wordt in bijna alle lichaamscellen aangetroffen. Zijn belangrijkste rol is vet in energie omzetten door te helpen bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen. Onder normale omstandigheden wordt het geproduceerd door onze lichamen zelf. Ouder worden veroorzaakt echter een afname in de productie van celenergie.

  Acetyl-L-carnitine is een vorm van L-carnitine die helpt bij het verminderen van de verouderingseffecten. Acetyl-L-carnitine en L-carnitine worden efficiënt in de bloedbaan opgenomen. Beiden zijn effectief in het bevorderen van vetzuurverbranding voor energieproductie en worden efficiënt gebruikt door cellen. Acetyl-L-carnitine doorkruist ook de bloed-hersenbarrière en beschermt tegen oxidatieve schade en tegen toxines in de hersenen. Deze vorm van carnitine kan een jeugdige geheugenfunctie ondersteunen, de mitochondriale structuur en functie verbeteren, leeftijdsgerelateerde oxidatieve schade remmen en de activiteit van belangrijke enzymen herstellen.

  Dosis per inname

  Vitamin C (as ascorbyl palmitate)

  4 mg

  Acetyl-L-Carnitine (from acetyl-L-carnitine hydrochloride)

  500 mg

  Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), microcrystalline cellulose, silica.


  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.