BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Arthromax (120 vegetarische caps)

  Inhoud : 120 tabletten | Gebruik : 4/dag
  Arthromax (120 vegetarische caps)

  Arthromax (120 vegetarische caps)

  Inhoud : 120 tabletten | Gebruik : 4/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €52.95
  2 Potten
  €105.90
  €101.66
  3 Potten
  €158.85
  €147.73
  4 Potten
  €211.80
  €190.62
  Totaal 52.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • ondersteunt de gewrichten
  • beschermt kraakbeen
  • optimale combinatie van glucosamine, Boswella en MSM

  Wat is Arthromax met Theaflavins?

  Naarmate we verouderen, worden stijfheid en ongemak in de gewrichten helaas onvermijdbare kwaaltjes. Dit heeft invloed op de normale routine van onze activiteiten omdat onze beweeglijkheid op die manier wordt beperkt.

  Ouder worden resulteert op die manier in een verstoorde balans van cytokines, componenten die bijdragen tot chronische ontstekingen in het menselijk lichaam. Gelukkig hebben wetenschappers bestanddelen (waaronder theaflavines) ontdekt die de vorming van ontstekingsbevorderende factoren onderdrukken. Athromax bevat naast theaflavine ook MSM (methyl sulfonyl methaan).

  Die twee stoffen helpen gewrichten onderhouden. Dit product werd nog verrijkt met een patentenvorm van boron die ook bijdraagt tot gezondere gewrichten. 

  Deze stof betekent een geweldige stap vooruit in het beter afleveren van boswellia in ouder wordende gewrichten. Deze stof werd al lang geprezen omwille van zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien is boswellia bijzonder effectief bij het bestrijden van de (pro-inflammatoire) 5-LOX enzymen.

  Deze stof gaat de onmiddellijke verbinding aan met dit enzym, en verhindert ontstekingen die een slechte invloed op het lichaam kunnen hebben. Deze nieuwe vorm van boswellia absorbeert veel beter in het bloed in vergelijking met andere beschikbare varianten.

  Deze formule bevat ook glucosaminesulfaat die een essentiële stof is bij de opbouw van kraakbeen.

  Dosis per inname

  Glucosamine sulfate 2KCI (derived from corn)

  2000 mg

  Methylsulfonylmethane (MSM)

  1000 mg

  Black tea theaflavins decaffeinated extract (leaf) [standardized to 12% TF2a fraction (52.8 mg), along with TF-1, TF2b and TF3 theaflavin fractions]

  440 mg

  AprèsFlex® Indian frankincense (Boswellia serrata) extract (gum resin) [std. to 20% 3-O-acetyl-11-keto-ß-boswellic acid (AKBA) (20 mg)]

  100 mg

  Boron (calcium fructoborate as patented FruiteX B® OsteoBoron®)

  1,5 mg

  Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), microcrystalline cellulose, vegetable stearate, silica

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandeld wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.