BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Fitness voetcrème 75 ml
  Fitness Voetcrme activeert en verfrist Tijdens het werk, bij het sporten of in de vrije tijd: Dr.Hauschka Fitness Voetcrme is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten en een weldadige, stimulerende voetmassage. De Fitness Voetcrme biedt in het bijzonder ook droge voeten een intensieve verzorging en trekt door de romige samenstelling meteen in de huid.
  14.95
  Rozemarijn voetbalsem 30 ml
  Rozemarijn Voetbalsem verzorgt en deodoriseert De zijde en salie in Dr.Hauschka Rozemarijn Voetbalsem gaan te sterk zweten tegen en binden de geur van zweetvoeten. Etherische rozemarijnolie werkt weldadig en heeft een vitaliserende werking. Een echte weldaad voor uw voeten
  11.95
  Rozemarijn lotion 100 ml
  Rozemarijn Lotion verfrist en vitaliseert De vitaliserende Dr.Hauschka Rozemarijn Lotion laat het vermoeide en zware gevoel in de benen weer snel verdwijnen. Extracten uit rozemarijn en bernagie werken preventief bij zwellingen, kuitkramp en pijn in de benen door te lang staan of zitten. De vet- en vochtinbrengende lotion verfrist de huid en maakt haar weer soepel.
  18.95