BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Bodyolie amandel st janskruid 75 ml
  Bodyolie Amandel St. Janskruid kalmeert de droge en gevoelige huid Soms kun je wel uit je vel springen. Bij kinderen en gevoelige volwassenen kan de huid zo dun zijn dat hij onvoldoende bestand is tegen invloeden van buitenaf. De huid reageert met roodheid, jeuk of gaat schilferen. Een uitkomst is dan de warm geurende Bodyolie Amandel St. Janskruid. Kalmerend St. Janskruid en hop egaliseren de huid en maken haar aangenaam zacht. Deze olie ondersteunt de huid bij het vasthouden van vocht en biedt bescherming tegen uitdrogen. Ook voor kalmerende massages is het een goed middel.
  16.50
  Bodyolie Berken Arnika 75 ml
  Bodyolie Berken Arnica vitaliseert en verfrist na lichamelijke inspanning Sport en lichamelijke inspanning brengen de stofwisseling goed op gang. Het lichaam gaat zweten en scheidt de resten van stofwisselingsproducten uit via de huid. Dr.Hauschka Bodyolie Berken Arnica verfrist met de aangename geur van munt en citroen en houdt het vocht van de huid vast, waardoor deze soepel en zacht wordt. De compositie van arnica, kliswortel en brandnetel activeert de stofwisseling van de huid en bevordert de doorbloeding. Berkenbladen en arnica versterkten de functies van de huid. Deze olie verwarmt gespannen spieren en pijnlijke gewrichten. Een massage met Bodyolie Berken Arnica, voor en na lichamelijke inspanning, houdt spierweefsel en bindweefsel soepel en voorkomt spierpijn.
  15.50
  Bodyolie Citroen Lemongrass 75 ml
  Bodyolie Citroen Lemongrass verstevigt de voor cellulitis gevoelige huid 80 tot 90 procent van alle vrouwen kennen het probleem maar al te goed: cellulitis. Dit ontstaat als groter wordende vetcellen door het elastische bindweefsel heen naar de oppervlakte van de huid komen. Alleen een totaalpakket aan maatregelen kan dit effectief tegengaan. Het is van groot belang om de doorbloeding van de betrokken delen te stimuleren. Massages met de nieuw ontwikkelde frisse en fruitige Bodyolie Citroen Lemongrass helpen daarbij. De compositie van jojobaolie, citroenschil, maretak, akkerpaardenstaart en lemongrass verstevigt de huid en versterkt het bindweefsel. Verder is het belangrijk om voldoende te sporten en goed op de voeding te letten. Daarbij wordt een vet- en suikerarme voeding aanbevolen.
  18.50
  Bodyolie Moor Lavendel 75 ml
  Bodyolie Moor Lavendel beschermt en omhult huid & zintuigen Als gebeurtenissen of situaties ons teveel worden krijgen we last koude rillingen en voelen we de stress van alledag te zwaar. De Bodyolie Moor Lavendel met verzorgende sheaboter en jojoba vormt een beschermend omhulsel om de huid. De basis van deze roomachtige compositie, met extracten van paardenkastanje en akkerpaardenstaart, is een moorextract dat volgens een uniek ritmisch procd is vervaardigd. Dit biedt een omhullende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een weldaad voor mensen die gevoelig zijn voor weersomstandig-heden en die het gauw koud hebben. De zachte geur van de natuurlijke etherische lavendelolie bevordert een rustige, diepe slaap en kalmeert. Nieuw in limited edition: Giftset Milde Lavendel met een Bodyolie Moor Lavendel en een Lavendel-Sheaboterzeep als cadeau!
  18.50
  Bodyolie Rozen 75 ml
  Bodyolie Rozen harmoniseert en verwent huid & zintuigen Er zijn momenten waarop de huid en de zintuigen smachten naar een bijzondere verzorging. Dan is het tijd voor de luxueus geurende Bodyolie Rozen. Een extract van Damascener rozen, kostbare natuurlijke etherische rozenolie en jojobaolie vormen samen bodyolie die de huid in balans brengt en zorgt voor een soepele huid. De bodyolie helpt bij nervositeit en emotionele belasting. Wij doen er veel aan om Damascener rozen inhoogwaardige biologisch-dynamische kwaliteit te kunnen krijgen. In landen als Bulgarije, Turkije en Iran bieden we onze ervaringen op het gebied van de biologische teelt aan rozenkwekers aan en garanderen we vaste afnameprijzen. De jarenlange samenwerking heeft geleid tot goede verstandhoudingen en eerlijke partnerschappen.
  18.50
  Bodyolie sleedoorn 75 ml
  Bodyolie Sleedoorn tijdens de zwangerschap, ter voorkoming van striae Een elastische huid is de beste voorwaarde om zwangerschapsstriae te voorkomen. Om die reden is het belangrijk om de huid vanaf het begin goed te verzorgen. Dr.Hauschka Bodyolie Sleedoorn is de perfecte keuze. Heilzame extracten van sleedoornbloesem, berkenbladen die de functies van de huid versterken, St. Janskruidolie en jojobaolie. Regelmatige massages met deze olie stimule- ren de souplesse en veerkracht van de huid en houden de huid elastisch. Een bad met Citroenbad is een perfecte aanvulling op deze verzorging. Bij zwangerschap alle delen van het lichaam die in omvang toenemen zoals buik, borsten en bovenbenen dagelijks masseren met Bodyolie Sleedoorn.
  16.50