BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  European Milk Thistle (60 softgels)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
  European Milk Thistle (60 softgels)

  European Milk Thistle (60 softgels)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €34.95
  2 Potten
  €69.90
  €67.10
  3 Potten
  €104.85
  €97.51
  4 Potten
  €139.80
  €125.82
  Totaal 34.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • gebaseerd op melkdistelextract
  • stimuleert de productie van nieuwe levercellen
  • ondersteunt overbelaste lever door alcohol of medicatie

  Wat is Sylimarin?

  De lever is een van onze belangrijkste organen die invloed heeft op heel wat delen van het lichaam. Het houdt ook het lichaam schoon. De lever is ook verantwoordelijk voor het verwerken van vitamines en voedingsstoffen in een vorm die door het lichaam kan gebruikt worden. Onze moderne levensstijl belast onze lever zwaar.

  Het is dan ook meer dan ooit noodzakelijk om te zorgen voor een goede gezondheid van de lever. In Europa en Azië worden stoffen op basis van kruiden om de ontgiftende werking van de lever te stimuleren, al sinds vele eeuwen door mensen gebruikt.

  Intussen is er ook voldoende wetenschappelijk onderzoek gedaan die de weldadige effecten van deze specifieke kruiden vastleggen.

  Zo bevatten ze bepaalde bestanddelen die een bijdrage leveren aan de gunstige werking van de antioxidantia, dit door het stabiliseren van de celmembranen, en het verbeteren van de afscheiding van gal in ons lichaam.

  Het beschermen van de lever is dan ook gunstig voor je algemene gezondheid en voor de vitaliteit van je lichaam.

  Melkdistel (een van de meest gebruikte kruiden die de werking van de lever stimuleert) wordt in de vorm van een extract al heel vaak gebruikt om de gunstige functies van de lever te ondersteunen bij wijze van extra support voor de antioxidantia.

  Silibine, een van de bestanddelen, heeft de laatste tijd steeds meer aandacht gekregen van wetenschappers en dat is niet toevallig. Meer geavanceerde technologie op vlak van extractie maakt het mogelijk andere belangrijke bestanddelen uit de melkdistel te isoleren en verder te onderzoeken op een gunstige werking.

  Tussen deze onderzochte componenten is een bestanddeel teruggevonden met de naam isosilybine B waarvan intussen wordt verondersteld dat het een van de meest efficiënte stoffen is in het onderhouden van een gezonde celdeling in het lichaam.

  Gecertificeerde Europese melkdistel bevat gestandaardiseerde, hoogwaardige onderdelen van deze stof en nog tal van andere bestanddelen.

  Die stoffen tonen aan dat melkdistel zorgt voor een breed spectrum aan componenten die niet alleen de functie van de lever, maar ook de prostaat kunnen ondersteunen.

  Het botanische extract dat we terugvinden in gecertificeerde Europese melkdistel is een zogenaamd triple gestandaardiseerd extract van melkdistel.

  In aanvulling op de optimale 80% standaardisatie van de belangrijke actieve componenten, wordt deze formule met zijn efficiënte componenten verder gestandaardiseerd om zo nog meer efficiëntie uit de stof te kunnen halen.

  Dosis per inname

  Milk Thistle Phospholipid Proprietary Blend: Milk thistle extract (fruit) [providing 480 mg silymarin, 180 mg silybin, 48 mg isosilybin A and isosilybin B], phospholipids

  760 mg

  SILIPHOS® phytosome milk thistle extract (fruit) [providing 47.52 mg silybin]

  160mg

  Other ingredients: sunflower oil, gelatin, glycerin, purified water, carob color, beeswax.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.