BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  BOKASHI VIJVERBALLEN (4 stuks)
  Deze ballen zijn gefermenteerd met EM-Actief en leveren een goede microbiële diversiteit in je vijverwater.De Bokashi-vijverballen werp je gewoon in je vijver, ze zinken tot op de bodem. Verkrijgbaar per 4.
  19.50
  BOKASHI- STARTER
  Bokashi-zemelen is een "kant-en-klaar" product om te gebruiken in de Bokashi keukenemmer. Deze toegevoegde micro-organismen uit de Bokashi-zemelen zorgen ervoor dat de aanwezige verse GFT resten niet gaan rotten maar fermenteren.
  6.90
  BOKASHI-EMMER EU
  34.94
  EM 1
  EM is een mengsel van vrij in de natuur voorkomende Effectieve Micro-organismen en wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen. EM bevat verschillende soorten effectieve micro-organismen. Ieder van deze Effectieve Micro-organismen heeft specifieke taken. De micro-organismen bevorderen bovendien elkaars werking. Deze micro-organismen worden verzameld in de vrije natuur; zijn niet gemodificeerd en gemanipuleerd en worden op een natuurlijke wijze gekweekt. EM is dus puur natuur. Samen met A+, wordt EM1 gebruikt om zelf EM-A (geactiveerde EM) aan te maken.
  7.15
  EM KERAMIEK-PIJPJES 500 g
  De EM-keramiek moet zeer intensief met water in aanraking komen, voordat resultaten merkbaar zijn. Ook de 'dosering' is van belang. De hoeveelheid EM-keramiek moet een duizendste zijn van de watermassa. Je hebt dus één kilo keramiek nodig voor één kubieke meter water. Als het om een grote constante watermassa gaat, zoals vijvers of zwembaden, kan de hoeveelheid keramiek met tien tot twintig procent worden verminderd.
  30.25
  EM RIETSUIKERMELASSE: A+
  A+ is rietsuikemelasse, dat is de dikke stroop die bij rietsuikerbereiding overblijft. Het is een voedingsbodem die EM activeert. A+ en EM1 maken samen EM-A, een geactiveerde vorm van EM. EM zijn Effectieve Micro-organismen, een mengsel van vrij in de natuur voorkomende micro-organismen, dat wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand te verhogen van bodem, plant, water, mens & dier.
  2.85
  EM-KERAMIEK 7 MICRON 1 kg
  Behalve in vaste vorm is EM-keramiek ook bruikbaar vermalen tot poeder. EM-keramiek poeder kan je gebruiken als bodemverbeteraar en bij fermentatie van keukenafval (Bokashi). Ook wordt EM-keramiek poeder gebruikt als toevoeging van bouwstoffen zoals verf, plaksel, cement en beton
  30.25
  ESMOG C-SEAL STICKERS

  Toepassing

  • Bij gsm's: een klever op de plaats van lichaamscontact 
  • Bij grotere apparaten: enkele klevers verdeeld op de plaats waar het apparaat wordt bediend
  • Bij het dragen op het lichaam kunnen de stickers op dunne objecten (zoals bijvoorbeeld gebruikte telefoonkaarten) gekleefd worden 
  • Niet rechtstreeks op ontvangantennes kleven omdat de ontvangst zou worden verstoord  

   

  21.90