BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Florassist Balance 30 liquid caps

  Florassist Balance 30 liquid caps

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €39.95
  2 Potten
  €79.90
  €75.91
  3 Potten
  €119.85
  €107.87
  4 Potten
  €159.80
  €135.83
  Totaal 39.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Probiotica op basis van 6 optimaal geselecteerde stammen
  • Elke capsule bevat maar liefst 2,5 biljoen CFU
  • "Dual encapsulation" zorgt ervoor dat de probiotica de zure maagomgeving overleeft

  Voordelen in een notendop

  Florassist Balance gebruikt een technologie die ervoor zorgt dat levende bacteriekolonies in je darm terechtkomen. Florassist injecteert 6 soorten bacteriën om je spijsvertering te optimaliseren, je immuun te versterken en je volledige lichaam te ondersteunen.

  Ondersteunt optimale spijsvertering

  Probiotica betekenen letterlijk ‘voor het leven’. Traditionele diëten, zoals het mediterrane dieet, bevatten voedsel die probiotica bevatten die gezondheid en lang leven ondertussen. Dit is vooral waar voor het maagdarmstelsel.

  Miljoenen goede bacteriën houden slechte bacteriën weg en ondersteunen de verschillende verteringsfases, waaronder de vertering van voedsel, de opname van nutriënten en de eliminatie van afvalproducten.

  Een onevenredigheid wat betreft goede bacteriën kan schade aan je lichaam berokkenen.

  Voordelen voor je ganse lichaam

  Probiotica hebben heel wat gezondheidsvoordelen. Onderzoekers vonden bijvoorbeeld dat probiotica ontstekingen bestrijden door dat ze de nucleaire factor kappa B doen dalen en de cellulaire signaleringsroutes positief moduleren.

  Daarnaast kunnen probiotica de gezonde genexpressie van de immuniteitscellen in de darm beïnvloeden. Goed geformuleerde probiotica zorgen voor biologisch actieve materialen die diverse aspecten van de gezondheid positief beïnvloeden.

  Tot wel 70 à 80% van de cellen die antilichamen produceren bevinden zich in de darm die bevolkt wordt door wel 100 triljoen micro-organismen, waaronder veel goede bacteriën. Deze bacteriën maken een levend deel uit van het menselijk lichaam. Bij het verouderen kunnen we een daling in die goede bacteriën en bijgevolg de sterkte van het immuunsysteem opmerken. De goede bacteriën herstellen betekent het immuunsysteem versterken.

  Dual Encapsulation insereert levende bacteriën

  Vele commerciële probiotica hebben een onvermogen om hindernissen in het spijsverteringskanaal, bijvoorbeeld de hoge zuurtegraad van de maag, te overwinnen nog voor ze hun doelgebied bereiken. Florassist gebruikt een speciale technologie om die tekortkomingen tegen te gaan en levert de bacteriën net waar je lichaam die nodig heeft.

  Dosis per inname

  Neem een capsule per dag - met of zonder eten; of zoals aanbevolen door een arts.

  Serving Size  1 liquid capsule

  Servings Per Container 30

  Ingrediënten

  • FlorAssist® Proprietary Probiotic Blend 15 Billion CFU†
  • Lactobacillus acidophilus LA-14; Bifidobacterium lactis BL-04; L. paracasei LPC-37; L. rhamnosus LR-32; B. bifidum/lactis BB-02; B. longum BL-05
  • Other ingredients: glycerin, vegetable cellulose (capsule), microcrystalline cellulose, stearic acid, silica, vegetable stearate, chlorophyllin color
  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.