BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Integra Lean: Afrikaanse Mango (150 mg - 60 vegetarische caps)

  Inhoud : 60 tabletten (150gr) | Gebruik : 4/dag
  Integra Lean: Afrikaanse Mango (150 mg - 60 vegetarische caps)

  Integra Lean: Afrikaanse Mango (150 mg - 60 vegetarische caps)

  Inhoud : 60 tabletten (150gr) | Gebruik : 4/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €26.95
  2 Potten
  €59.90
  €51.74
  3 Potten
  €89.85
  €75.19
  4 Potten
  €119.80
  €97.02
  Totaal 26.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • vertraagt absorptie van koolhydraten
  • vermindert omzetting van suikers in vetten
  • voorkomt dat vet zich vastzet in de cellen

  Over Integra Lean

  Vetcellen scheiden het hormoon leptine af en dit zegt tegen onze hersenen wanneer we genoeg gegeten hebben. Zwaarlijvige personen hebben hoge niveaus van leptine in het bloed, wat aangeeft dat hun cellen resistent zijn geworden tegen de functies van leptine, dat veronderstelt dat ze de extra kilo's kunnen gebruiken. Van een extract van een Afrikaanse mango (Irvingia) is aangetoond dat het de leptine-gevoeligheid ondersteunt bij mensen met overgewicht. In recent onderzoek is aangetoond dat Irvingia gunstige effecten op de bloedspiegels van leptine heeft, gevolgd door gewichtsverlies. Naast ondersteuning van gezonde leptine-gevoeligheid heeft Irvingia de volgende effecten op het metabolisme:

  Glycerol-3-fosfaatdehydrogenase is een enzym dat betrokken is bij de omzetting van zetmeel en suikercalorieën in lichaamsvet. Van Irvingia is aangetoond dat het de activiteit van glycerol-3-fosfaatdehydrogenase vermindert, wat kan helpen om die slechte invloed van zetmeel en suikercalorieën te verminderen.

  Wetenschappelijk onderzoek naar vetcellen suggereert dat Irvingia alfa-amylase-remmende eigenschappen heeft. Dat kan een tragere absorptie van koolhydraten uit de darmen en een vermindering van de calorische gevolgen van zetmeelrijke en suikerhoudende voedingsmiddelen ondersteunen.

  Adiponectine is een hormoon dat betrokken is bij het handhaven van de insulinegevoeligheid op de membranen van energie-producerende cellen. Dikke vetcellen produceren minder adiponectine. Mensen met overgewicht moeten zich vooral zorgen maken over het behoud van een gezond niveau van dit hormoon om hun insulinegevoeligheid en metabole conditie in stand te houden. Irvingia helpt bij het ondersteunen van gezonde adiponectinegehalten.

  Video

  Dosis per inname

  Integra-Lean® African Mango (Irvingia gabonensis) proprietary extract (seed)

  150 mg

  Other ingredients: rice flour, vegetable cellulose (capsule), vegetable stearate, silica.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandeld wordt voor een medische aandoening of zwanger bent..