BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Bodycrème Rozen 145 ml
  Deze rijke verzorging bevat de harmoniserende krachten van de roos en stimuleert en versterkt daarmee de natuurlijke beschermende functie van de huid. De zachte Bodymilk Rozen is een rijke intensieve verzorging met wilde rozenbottels, etherische rozenolie en een kostbaar aftreksel van rozenbloesem in amandelolie die de huid beschermt en harmoniseert. Met name de beschermende, natuurlijke omhulling van de gevoelige droge huid wordt versterkt. Uw huid wordt weer glad, zacht en soepel.

  Na sporten, sauna, douchen of baden trekt de, dun op de huid aangebrachte Bodymilk Rozen, snel in en zorgt voor een omhullend, warm gevoel

  20.50
  Bodymilk Citroen Lemongrass 145 ml
  • Activeert de zintuigen
  • stimuleert en versterkt de huid
  • houdt het vochtgehalte op peil
  18.50
  Bodymilk Kweepeer 145 ml
  De verzorgende Dr.Hauschka Bodymilk Kweepeer bevat extracten van kweepeer, sleedoorn en salie die het vochtgehalte van de huid reguleren, de huid vitaliseren en steviger maken. Deze lichte, niet vette emulsie verfrist de huid en zorgt voor natuurlijke elasticiteit. Gebruik Dr.Hauschka Bodymilk Kweepeer na het sporten, de sauna, een douche of een bad. De melk trekt snel in, geeft de huid een zacht en fris gevoel en de verfrissende geur werkt aangenaam stimulerend
  18.50
  Deocrème Mint en Salie roller 50 ml
  Deo-Crème Fris verzorgt en deodoriseert De deodoriserende kracht van salie en de samentrekkende toverhazelaar vormen de kern van Dr.Hauschka Deo-Crème Fris. De romig-zachte lotion met geselecteerde etherische oliën deodoriseert de huid op zachte wijze, zonder de poriën af te sluiten - de natuurlijke huidflora blijft behouden. Dermatologische tests hebben aangetoond dat het middel bijzonder huidvriendelijk is. Een pittig frisse geur waar ook mannen van houden!
  11.95
  Deocrème Roos roller 50 ml
  Deo-Crme Mild verzorgt en deodoriseert De romig zachte lotion van de Deo-Crme Mild, met rustgevende wondklaver en jojobaolie is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Dermatologische tests hebben aangetoond dat het middel bijzonder huidvriendelijk is. Geselecteerde etherische olin deodoriseren de huid op een zachte en natuurlijke manier zonder dat de porin verstopt raken. De natuurlijke huidflora blijft behouden. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd door jojobaolie en door etherische rozenolie gekalmeerd.
  12.95
  Handcrème 50 ml
  Handcrme beschermt en verzorgt Dr.Hauschka Handcrme verzorgt ruwe handen met waardevolle plantaardige olin en selecteerde extracten uit heilzame planten, zoals bryophyllum. Deze plant werd reeds door Goethe zeer gewaardeerd. De crme trekt snel in zonder vetsporen na te laten. Vooral mensen die voor hun beroep hun handen meerdere malen per dag moeten insmeren, stellen deze crme zeer op prijs. Heemstwortel brengt vocht in en verzacht ontstekingen. Uw handen worden weer soepel en krijgen een gladde, zachte huid.
  11.95
  Lichaamspoeder 50 g
  Lichaamspoeder zijdezachte verzorging voor de tere huid Als u Dr.Hauschka Lichaamspoeder hebt gebruikt, lijkt het wel alsof u ragfijn zijden kleed draagt, als onzichtbare omhulling en bescherming. Voor de Dr.Hauschka Lichaamspoeder wordt zuivere zijde in de vorm van zijdepoeder verwerkt. Verrijkt met heilzame plantenextracten van salie, gentiaan en eikenschors ontvouwt het zachte lichaamspoeder zo zijn licht deodoriserende werking. De natuurlijke huidflora wordt gestabiliseerd. Het biedt betrouwbare bescherming, verzorgt de huid en maakt haar soepel en zacht. De fijne poederconsistentie bevat geen stoffen die de huid irriteren. De huid wordt natuurlijk gematteerd, een bijzonder gevoelige huid wordt op milde wijze beschermd. Door de vele mogelijkheden voor gebruik lijkt Lichaamspoeder soms wel een tovermiddel: als lichaams- en voetpoeder, als zachte deodorant, droge shampoo, voor baby's, voor open plekken en als middel tegen jeuk. Verwen uw lichaam na douche of bad met dit verzorgende product. Op de gereinigde en droge huid opgebracht, geeft de Lichaamspoeder een weldadig huidgevoel voor de hele dag.
  22.50
  Neem Nagelolie stift 4 ml
  Neem Nagelolie versterkt en verzorgt Dr.Hauschka Neem Nagelolie is een intensieve verzorging om mooie gezonde nagels te krijgen. Zwakke, breekbare en splijtende nagels worden weer stevig en veerkrachtig. Extracten van neembladeren, wondklaver en kamille ondersteunen een stevige structuur van de nagel en gaan ontstekingen van het nagelbed tegen. Het s avonds masseren van het nagelbed met Neem Nagelolie wordt al snel iets dat u graag doet.
  13.95
  Neem Nagelolie 30 ml
  Neem Nagelolie versterkt en verzorgt Dr.Hauschka Neem Nagelolie is een intensieve verzorging om mooie gezonde nagels te krijgen. Zwakke, breekbare en splijtende nagels worden weer stevig en veerkrachtig. Extracten van neembladeren, wondklaver en kamille ondersteunen een stevige structuur van de nagel en gaan ontstekingen van het nagelbed tegen. Het s avonds masseren van het nagelbed met Neem Nagelolie wordt al snel iets dat u graag doet.
  22.50