BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Life Extension Mix (360 caps)

  Inhoud: 360 CAPSULES | Gebruik: 2-12 per dag
  Life Extension Mix (360 caps)

  Life Extension Mix (360 caps)

  Inhoud: 360 CAPSULES | Gebruik: 2-12 per dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
  €99.00
  €89.00
  2 Potten
  €198.00
  €170.88
  3 Potten
  €276.21
  €248.31
  4 Potten
  €336.60
  €320.40
  Totaal 89.00
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • ideaal voor preventie en ondersteuning
  • maakt combineren van meerdere supplementen overbodig

  Wat is Life Extension Mix?

  Studies die in gereputeerde vakbladen werden gepubliceerd tonen onomstotelijk aan dat mensen die meer fruit en groenten eten duidelijk minder last hebben van gezondheidsproblemen. Toch lijkt nu dat slechts weinig mensen voldoende voedsel van plantaardige oorsprong eten om zich te beschermen tegen de aftakeling van het lichaam die onvermijdelijk met het proces van het ouder worden gepaard gaat.

  Aan de andere kant werd vastgesteld dat de commerciële verkrijgbare multivitaminen die vandaag op de markt zijn niet of op onvoldoende wijze voorzien zijn van alle vitale plantaardige bestanddelen die we nodig hebben om een evenwichtige gezondheid te garanderen.

  De gepatenteerde mix van Life Extension voorziet in een merkwaardig breed aanbod aan extracten van plantaardige oorsprong en op basis van fruit. Om de superioriteit van deze mix te onderstrepen volstaat het te verwijzen naar de indrukwekkende lijst van vitaminen, mineralen en aminozuren die dit product bevat (zie onderaan deze pagina).

  In deze mix vind je dan ook tal van vormen van vitamine B met een gunstige werking op het metabolisme die hun waarde en werking intussen bewezen hebben. Meer zelfs, deze stoffen blijken efficiënter te zijn dan tal van de traditionele bestanddelen die we in andere producten terugvinden en ze worden bovendien door het lichaam goed onthaald.

   

  Reeks mechanismen

  Wetenschappers hebben intussen een hele reeks van mechanismen blootgelegd die verklaren waarom de extracten van groene thee helpen om het lichaam te beschermen tegen LDL oxidatie, oxidatie van de neuronen en andere veranderingen in het lichaam die gepaard gaan met het proces van het verouderen.

  Deze specifieke mix voorziet in meer extracten van groene thee dan de op de markt beschikbare commerciële formules.

  Vitamine D3 helpt bij het handhaven van een gezonde dichtheid van ons beendergestel en beschermt ons DNA. Er is zelfs vijf keer meer vitamine D aanwezig in de mix van Life Extension dan in de conventionele multivitaminen op de markt.

  Broccoli is één van de groenten waarnaar intussen al het meest onderzoek werd gedaan in verband met de gunstige effecten ervan om een gezond DNA te beschermen. Het concentraat aan broccoli in de mix van Life Extension is gestandaardiseerd om op die manier te voorzien in voldoende bestanddelen die de gunstige werking van broccoli kunnen garanderen.

  D-glucaraat, stof die gevonden wordt in granaatappel, appel, sinaasappel, broccoli en spruitjes, helpt om toxische stoffen uit het DNA te verwijderen.

  De polyfenolen die we terugvinden in olijven helpen ons lichaam te beschermen tegen de LDL oxidatie, en is bovendien een hulpmiddel in de strijd tegen vrije radicalen. Deze polyfenolen helpen bovendien om de celmembranen te stabiliseren.

  Luteoline vinden we terug in onder meer peterselie, artisjok, basilicum, selder en andere voedingsstoffen. Deze stof is van belang om ons lichaam te helpen zich te beschermen tegen oxidatieve schade, en intussen is door tal van studies bewezen dat het de meest weldadige flavonoïde is bij het handhaven van gezond DNA. Life Extension mix bevat een gestandaardiseerde dosis van 8 mg aan luteoline.

  Lycopene is een van de rode carotenoïden die we terugvinden in tomaten. Deze stof zorgt voor het ondersteunen van een gezonde prostaat en helpt om gezonde niveaus aan lipiden te ondersteunen.

  Luteïne vinden we terug in spinazie en allerlei bladgroenten. Van deze stof is intussen bekend dat ze erg gunstig is bij het helpen onderhouden van een goede gezondheid van het oog en van de structuur van de pigmenten van de macula.

  Granaatappel zou wel eens de meest efficiënte middel kunnen zijn bij het onderhouden van een optimale functie van de darmen en de ingewanden. Een extract op basis van granaatappel voorziet in tal van gunstige effecten en functies door de aanwezigheid van talrijke polyfenolen.

  Sesamzaad verhoogt de aanwezigheid van vitamine E in de weefsels, waaronder gamma tocopherol, en het belet de vorming van arachidonzuur dat kan bijdragen tot het ontwikkelen van ontstekingen in het lichaam.

  Blauwe bessen. De extracten van wilde bosbessen helpen bij het ondersteunen van het goed functioneren van de neuronen. Een van die bestanddelen die worden teruggevonden in blauwe bessen en ook in druiven is pterostilbene. Van deze stof zijn intussen de gunstige effecten bij het afremmen van het verouderingsproces van het lichaam genoegzaam bekend.

  Andere bestanddelen (Cyanidin-3-Glucoside) die we terugvinden in bosbessen en in blauwe bessen voorzien in een gezond functioneren van de retina en helpt bij nachtzicht.

  De mix van Life Extension voorziet in een mix van natuurlijke vitamine E (alpha tocopherol en gamma tocopherol) en dit is voor het lichaam erg gunstig. Zeker wanneer we vergelijken met synthetische vitamine E, die door het lichaam veel minder goed opgenomen wordt en een minder gunstige werking heeft op de lichaamsfuncties.

  Onderdrukken vrije radicalen

  Andere stoffen zoals N-acetyl-L-cysteine  die we in groenten en fruit terugvinden onderdrukken dan weer de vrije radicalen in de cellen en dragen op die manier bij tot een beter functioneren van het lichaam. Taurine beschermt een aantal van onze cellen duidelijk tegen de vrije radicalen en deze stof ondersteunt ook de gezondheid van onze ogen.

  De Life Extension mix bevat kaliumseleniet, en nog andere selenium verbindingen. Er is intussen al enig wetenschappelijk bewijs ter beschikking dat suggereert dat de inname van selenium kan bijdragen tot een vermindering van het risico op bepaalde vormen van kanker.

  Zink wordt vaak onvoldoende door ons lichaam opgenomen. Om aan dit probleem het hoofd te bieden, voorziet de mix van Life Extension in twee van de meest bio beschikbare vormen van zink.

  Boron is niet alleen nodig om te voorzien in een gezonde dichtheid van de beenderen, maar deze stof kan ook bijdragen in het promoten van een gezond functioneren van de cellen van de prostaat.

  De mix van Life Extension voorziet bovendien in een hoge hoeveelheid van een optimale vorm van chroom die bijdraagt tot het behoud van de structuur van de bloedvaten en tot een gezond peil aan glucose in ons lichaam.

  Magnesium helpt om onze aderen te beschermen en is bovendien een goede ondersteuning van de cellen van het hart en het brein.

  De mix van Life Extension voorziet eveneens in een hoge hoeveelheid en niet minder dan zes verschillende vormen van magnesium om zo het lichaam aan een voldoende hoeveelheid van deze stof te helpen. Al deze stoffen dragen bovendien bij tot een voldoende concentratie hiervan in het brein, wat op zijn beurt een ondersteuning biedt van de cognitieve functies en ons geheugen.

   

  De mix van Life Extension bevat eveneens twee types van choline, die door ons lichaam gebruikt worden voor de vorming van acethylcholine, een belangrijke neuroransmitter voor het geheugen en de cognitieve  functies.

  Een ander nieuw bestanddeel in de mix is apigenine, een krachtig bioflavonoïde dat we terugvinden in tal van soorten fruit en groenten en dat een gunstige werking heeft op de bescherming van diverse cellen in ons lichaam.

  Samengevat: de mix van Life Extension is veruit de meest complete formule met de ideale vormen van de essentiele  nutrienten. Deze mix helpt ons te voorzien in een voldoende hoeveelheid aan essentiële vitaminen en mineralen, antioxidanten, phytonutrienten en andere extracten, om zo de schade aan het DNA van de cellen en andere problemen die met de veroudering van het lichaam gepaard kunnen gaan, te bestrijden.

  Dosis per inname

  LVitamin A (as beta-carotene, acetate)

  5000 IU

  Vitamin C (as calcium ascorbate, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, niacinamide ascorbate, magnesium ascorbate, acerola extract)

  2000 mg

  Vitamin D3 (as cholecalciferol)

  2000 IU

  Vitamin E (as D-alpha tocopheryl succinate, D-alpha tocopherol)

  100 IU

  Thiamine (vitamin B1) (as thiamine HCl)

  125 mg

  Riboflavin (vitamin B2) (as riboflavin, riboflavin 5’-phosphate)

  50 mg

  Niacin (as 61% niacinamide, 37% niacin, 2% niacinamide ascorbate)

  190 mg

  Vitamin B6 [as pyridoxal 5’-phosphate (100 mg), pyridoxine HCI (5 mg)]

  105 mg

  Folate (as L-5-methyltetrahydrofolate calcium salt)

  400 mcg

  Vitamin B12 (as methylcobalamin)

  600 mcg

  Biotin

  3000 mcg

  Pantothenic acid (as D-calcium pantothenate with 5 mg pantethine)

  600 mg

  Calcium (as Ca ascorbate, D-calcium pantothenate, Ca D-glucarate, dicalcium phosphate)

  200 mg

  Iodine (as potassium iodide)

  150 mcg

  Magnesium (as magnesium oxide, arginate, citrate, taurinate, glycinate, ascorbate)

  400 mg

  Zinc (as zinc citrate, OptiZinc®3 zinc monomethionine)

  35 mg

  Selenium [as L-selenomethionine (yeast free) (SelenoPureTM4), Se-Methyl L-Selenocysteine, sodium selenite]

  200 mcg

  Copper (as TRAACS®12 copper bisglycinate chelate)

  1 mg

  Manganese (as manganese gluconate, citrate)

  1 mg

  Chromium [as Crominex®5 3+ chromium stabilized with Capros® amla extract (fruit), PrimaVie® Shilajit]

  500 mcg

  Potassium (as potassium chloride)

  35 mg

  N-Acetyl-L-cysteine (NAC)

  600 mg

  Taurine

  200 mg

  Inositol

  250 mg

  Phosphatidylcholine (from soy)

  150 mg

  Choline (as choline bitartrate)

  120 mg

  Boron (as Albion®12 bororganic glycine)

  3 mg

  Trimethylglycine (TMG) (as betaine anhydrous)

  100 mg

  Citrus bioflavonoid complex bitter orange (peel and fruit) [std. to 50% hesperidin (100 mg)]

  200 mg

  Broccoli concentrate blend [broccoli extracts (plant and sprout) (providing glucosinolates, sulforaphane), calcium D-glucarate]

  725 mg

  Decaffeinated green tea extract (leaf) [standardized to 45% epigallocatechin gallate (EGCG) (146.25 mg)]

  325 mg

  Acerola extract 4:1 (berry)

  250 mg

  Fruit/berry complex (proprietary blend of blackberry, blueberry, cherry, cranberry, elderberry, persimmon, prune powders)

  200 mg

  Wild blueberry anthocyanin extract (fruit)

  150 mg

  Milk thistle extract (seeds) [std. to 85% silymarin (85 mg)]

  100 mg

  Maqui berry (Aristotelia chilensis) anthocyanin extract (fruit)

  100 mg

  CherryPure®1 tart cherry (Prunus cerasus) proanthocyanidin extract (skin)

  85 mg

  POMELLA®9 pomegranate extract (fruit) [std. to 30% punicalagins (25.5 mg)]

  85 mg

  Natural mixed tocopherols (providing gamma, delta, alpha, beta tocopherols)

  60 mg

  MirtoSelect®11 bilberry extract (fruit)

  30 mg

  Leucoselect®6 grape seed proanthocyanidin extract

  25 mg

  BioVin®7 grape proanthocyanidin extract (whole grapes)

  25 mg

  Bromelain (from pineapple) (stem) (2400 gelatin digestive units/gram)

  25 mg

  BioVin®7 grape proanthocyanidin extract (whole grapes)

  15 mg

  Delphinidins [from Delphinol®2 maqui berry (Aristotelia chilensis) extract]

  2 mg

  Lutein [from marigold extract (flower)] (providing 465 mcg trans-zeaxanthin)

  15 mg

  Olive juice extract (fruit) (providing polyphenols, hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein)

  12.5 mg

  Sesame seed lignan extract

  10 mg

  Luteolin [from orange extract (fruit)]

  8 mg

  Lycopene [from Tomat-O-Red®8 natural tomato extract (fruit)]

  3 mg

  Cyanidin-3-glucoside (C3G) [from black currant extract (fruit)]

  1.25 mg

  trans-Pterostilbene (from pTeroPure®10)

  0.5 mg

  NIAGEN®10 Nicotinamide Riboside

  2 mg

  Other ingredients: gelatin, microcrystalline cellulose, maltodextrin, vegetable stearate, silica, maltodextrin, medium chain triglycerides.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.