BEKIJK
INLOGGEN

Producten

    Vitamine B12 - Methylcobalamin 5mg - 60 lozenges

    Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
    Vitamine B12 - Methylcobalamin 5mg - 60 lozenges

    Vitamine B12 - Methylcobalamin 5mg - 60 lozenges

    Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

    Maak je keuze:

    Please select from the Options below
    Kies je hoeveelheid
    Reg. Price
    Our Price
    Buy
    1 Pot
     
    €32.95
    2 Potten
    €65.90
    €63.26
    3 Potten
    €98.85
    €91.93
    4 Potten
    €131.80
    €118.62
    Totaal 32.95
    Betalen kan met
    • €5 Verzendkosten
    • Spaarpunten voor Extra kortingen
    • Telefonische support op +31 858 880 220

    Belangrijkste eigenschappen

    • noodzakelijk voor bescherming en groei van zenuwcellen
    • aan te raden voor vegetariers die onvoldoende B12 uit dierlijk voedsel halen

    Wat is Vitamine B12?

    Vitamine B12 is aanwezig in voedsel van dierlijke oorsprong, zoals zuivelproducten en eieren. Het ligt voor de hand dat vooral veganisten veel minder van deze vitamine uit hun voeding kunnen opnemen.

    Ook valt op dat een lage hoeveelheid aan vitamine B12 vaker voorkomt bij oudere mensen dan bij jongeren.

    Zo wordt aangenomen na veel onderzoek dat 10 tot zelfs 30% van de mensen in de leeftijdsgroep boven de 50 jaar onvoldoende vitamine B12 opnemen.

    Methylcobalamine is de actieve vorm van vitamine B12 die in het bijzonder nuttig is in ons centraal zenuwstelsel. Deze specifieke stof is essentieel voor de groei van de cellen en de celdeling. Het grote voordeel van deze methyl-vorm is dat ze niet (zoals de cyanocobalamine)  ingespoten moet worden.

    Sommige mensen kunnen de cyanocobalamine niet omzetten in voldoende actieve methylcobalamine en is een extra supplement met vitamine B12 nodig om ervoor te zorgen dat het zenuwstelsel voldoende functioneert. Methylcobalamine oefent haar zenuwbeschermende werking uit door stimulering van de methylatie, het versnellen van de groei van zenuwcellen en door zijn mogelijkheid om de potentieel schadelijke stof homocysteine op een veilig gezond peil te houden.

    Vitamin B12 (as methylcobalamin)

    5 mg

    Other ingredients: xylitol, sorbitol, maltodextrin, stearic acid, vegetable stearate, natural vanilla flavor, rice starch, modified food starch.

     
    Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.