BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  MSM (100 caps)

  Inhoud: 100 tabletten | Gebruik: 2/dag
  MSM (100 caps)

  MSM (100 caps)

  Inhoud: 100 tabletten | Gebruik: 2/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €15.95
  2 Potten
  €33.90
  €30.31
  3 Potten
  €50.85
  €43.06
  4 Potten
  €67.80
  €54.23
  Totaal 15.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Belangrijk voor gewrichten, kraakbeen, pezen, huid, haar en nagels
  • Aan te raden bij pijn en ontstekingen
  • Gunstig voor leverontgifting

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Naarmate mensen ouder worden beginnen ze stijfheid, en een verlies van mobiliteit en flexibiliteit te ervaren. MSM is een natuurlijke verbinding die kan helpen bij het tegengaan van al deze gezondheidsproblemen en bovendien het bewegingscomfort verhoogt, terwijl het tegelijkertijd fungeert als een essentieel onderdeel bij de bouw van gewrichtsweefsel, kraakbeen, huid, haar en nagels.

  Waarom het werkt

  Naarmate u ouder wordt kunt u verminderde gewrichtsmobiliteit en -flexibiliteit evenals meer stijfheid en pijn ervaren. MSM is een cruciale bouwsteen van gewrichtsweefsel, kraakbeen, huid, haar en nagels. Het is ook een efficiënte bron van de zwavel die door veel van de structurele moleculen in het lichaam wordt gebruikt. Onderzoek heeft aangetoond dat het veilig en effectief is in het verhogen van het comfort en de bewegingsvrijheid. Daarom kan deze stof het gewrichtscomfort verbeteren wat resulteert in meer flexibiliteit, mobiliteit en levenskwaliteit.

  De wetenschap achter het product

  MSM is een zwavelhoudende molecule die aanwezig is in verschillende planten en sommige lichaamsweefsels. Studies vermeldden dat suppletie spiervermoeidheid door inspanning verminderde.

  Gewrichtsproblemen Video

  Dosis per inname

  Methylsulfonylmethane

  2000 mg

  Other ingredients: gelatin, vegetable stearate.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.