BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Optimized Ashwagandha Extract (60 vegetarische caps)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
  Optimized Ashwagandha Extract (60 vegetarische caps)

  Optimized Ashwagandha Extract (60 vegetarische caps)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €12.50
  2 Potten
  €25.00
  €24.00
  3 Potten
  €37.50
  €34.88
  4 Potten
  €50.00
  €45.00
  Totaal 12.50
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • op basis van Indische ginseng
  • regenereert zenuwcellen

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Ashwagandha kan stress tegengaan en beschermt het zenuwstelsel. Bovendien is Ashwagandha een antioxidant die de vrije radicalen, die oxidatieve stress veroorzaken en een rol spelen bij vroegtijdige veroudering, opsporen en vernietigen.

  Waarom het werkt

  Chronische stress is zwaar voor ons lichaam en onze geest. Veel degeneratieve ziekten en vroegtijdige veroudering worden geassocieerd met chronische nerveuze spanningen. Ashwagandha is een exotisch Indiaas kruid dat kalmerende en neuro-protectieve effecten heeft. Wetenschappelijke studies hebben Ashwagandha's vermogen om stress te verminderen en hersencellen te beschermen tegen de schadelijke effecten die stressvol modern leven ons kan opleggen, ondersteund.

  Bovendien heeft Ashwagandha ook krachtige antioxiderende eigenschappen die de vrije radicalen die betrokken zijn bij veroudering opsporen en vernietigen. Interessant is dat wetenschappers hebben ontdekt dat het een deel van de oxidatieve schade veroorzaakt door nerveuze spanning kan tegengaan. Daarom wordt Ashwagandha verondersteld verbeteringen aan te brengen in het welzijn. Wetenschappers hebben ook vastgesteld dat Ashwagandha de regeneratie van axonen en dendrieten kan ondersteunen.

  De wetenschap achter het product

  Ashwagandha is een belangrijk Ayurvedisch medicinaal kruid dat al honderden jaren in India wordt gebruikt voor stressverlichting. Er is aangetoond dat Ashwagandha helpt bij de bescherming van het zenuwstelsel. Wetenschappers hebben ontdekt dat Ashwagandha een rol speelt bij het verbeteren van de neurologische functie bij stress.

  Een klinische studie toonde aan dat Ashwagandha de niveaus van het stresshormoon cortisol tot 26% doet dalen.

  Het zorgt ook voor normale bloedsuikerspiegelwaarden en lipidenprofielen. Deelnemers aan het onderzoek die het gestandaardiseerde Ashwagandha-extract ontvingen, meldden verbeteringen in energie, slaap en welzijn, evenals verminderde vermoeidheid. Bovendien toont onderzoek aan dat Ashwagandha neuroprotectie biedt door de regeneratie van axonen en dendrieten te ondersteunen, zenuwcelcomponenten die de functie van de hersenen en het zenuwstelsel ondersteunen.

  Dosis per inname

  Sensoril® Ashwagandha extract (root and leaf) [std. to 32% oligosaccharides, 10% withanolide glycoside conjugates])

  125 mg

  Other ingredients: rice flour, vegetable cellulose (capsule), maltodextrin, vegetable stearate, silica.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.