BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Zinc Caps High Potency 50mg 90 caps - Zink Supplement

  Zinc Caps High Potency 50mg 90 caps - Zink Supplement

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €10.95
  2 Potten
  €21.90
  €21.02
  3 Potten
  €32.85
  €30.55
  4 Potten
  €43.80
  €39.42
  Totaal 10.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • stuurt meer dan 300 enzymen aan voor alle bio chemische reacties
  • stimuleert immuniteit, eiwitaanmaak, DNA aanmaak, insuline productie, vruchtbaarheid

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Zink kan het ouder wordende immuunsysteem ondersteunen en de daardoor afnemende afweerfuncties tegengaan. Zink is moeilijk voor het lichaam om te absorberen, maar de Zinc Caps zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk door het lichaam opgenomen worden.

  Waarom het werkt

  Zink ondersteunt het afweersysteem van het lichaam. Zinkdeficiëntie is echter wijdverspreid, vooral bij oudere mensen. Tegelijkertijd is zink ook een essentieel onderdeel van de vitale hormonen en ondersteunt het de eiwit- en DNA-synthese, de insulineproductie en het metabolisme van de schildklier en het bot. Een tekort aan zink kan bijdragen aan leeftijdsafhankelijke immuunstoornissen evenals een negatief effect hebben op alle bovengenoemde processen.

  Bovendien is zink ook een bestanddeel van een lichaamseigen antioxidant dat kan helpen uw lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.

  Wetenschappers hebben ontdekt dat zinksuppletie het verouderende immuunsysteem kan ondersteunen en normale ontstekingsreacties en antioxiderende reacties kan bevorderen.

  De wetenschap achter het product

  OptiZinc® is een biologisch beschikbare vorm van zink. Het wordt gemakkelijker opgenomen dan traditioneel zink omdat het bestaat uit een van de meest absorbeerbare vormen van zink, namelijk zinkmethionaat. Wetenschappelijke studies tonen aan dat het resulteert in hogere bloedwaarden in vergelijking met andere vormen van zink.

  Zink is eveneens een essentieel onderdeel van superoxide dismutase, een van de krachtigste lichaamseigen antioxidanten. Bovendien kan zink de activiteit van ongeveer 300 enzymen stimuleren die biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Het speelt ook een rol bij de eiwit- en DNA-synthese, en is een integraal onderdeel van de vitale hormonen.

  Bovendien speelt het ook een rol bij de insulineproductie, evenals bij het metabolisme van schildklier en botten. Het kan ook de cardiovasculaire en neurologische gezondheid bevorderen en helpt het normale zicht bij ouderen te behouden.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.

   

  Serving Size 1 capsule
  Servings Per Container 90
   
  Amount Per Serving  : Zinc1 (as zinc methionate) 50 mg
   
  Other ingredients: rice flour, vegetable capsule, vegetable stearate, silica.