BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  SAMe 200mg 30 enteric coated tab

  Inhoud : 30 tabletten | Gebruik : 1/dag
  SAMe 200mg 30 enteric coated tab

  SAMe 200mg 30 enteric coated tab

  Inhoud : 30 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €30.95
  2 Potten
  €61.90
  €59.42
  3 Potten
  €92.85
  €86.35
  4 Potten
  €123.80
  €111.42
  Totaal 30.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • SAM-e is een aminozuur
  • tekort aan SAM-e lijdt tot depressie, gewrichtsproblemen, leverstoornissen, en zenuwbeschadiging

  Over SAMe

  S-adenosyl-methionine is een aminozuurderivaat dat door uw lichaam wordt gebruikt op drie manieren:

 • Methylering (bijdragen aan methylgroepen om bepaalde moleculen te activeren)
 • Synthese van polyaminen (voor celgroei, genexpressie, neuronale regeneratie, etc.)
 • Transsulfuratie (synthese van cysteïne, glutathion en andere sulfaatchemicaliën)
 • SAMe komt van nature in uw lichaam voor en zit geconcentreerd in de lever en de hersenen. Het is een belangrijke methyl-donor in de synthese van hormonen, nucleïnezuren, eiwitten en fosfolipiden. SAMe is ook vereist voor de synthese van norepinephrine, dopamine en serotonine en speelt een rol bij andere intracellulaire metabole routes. SAMe vergemakkelijkt het gebruik van glutathione en handhaaft acetylcholinegehalte. Dat helpt op zijn beurt om de cognitieve functie te verbeteren en om veroudering en neurodegeneratie te verminderen of te voorkomen.

  SAMe-niveaus kunnen afnemen als gevolg van ziekte en leeftijd. De suppletie met de co-factoren, namelijk foliumzuur, trimethylglycine, vitamine B6 en B12, lijkt een effectieve methode om dit tekort tegen te gaan. Er zijn aanwijzingen dat SAMe helpt om celmembranen vloeibaar te houden en de neurotransmitter acetylcholine in uw hersenen te maken.

  Bevindingen hebben de werkzaamheid van SAMe bewezen bij het helpen handhaven van een stabiele gemoedstoestand en gewrichtsfunctie zonder bijwerkingen. SAMe behandelt meerdere problemen waarmee mensen worden geconfronteerd als ze ouder worden, zoals gewrichtsongemakken en immobilisatie. Bovendien heeft het meerdere werkingsmechanismen die door het hele lichaam worden gebruikt, vooral in de lever, waardoor de gezondheid van de lever wordt gehandhaafd. Wanneer de leverfunctie wordt aangetast, is glutathione uitgeput, wat leidt tot schade door vrije radicalen.

  Dosis per inname

  S-Adenosyl-Methionine

  200 mg

  Other ingredients: cellulose, mannitol, hydroxypropyl methylcellulose phthalate, citric acid, stearic acid, silica, glyceryl triacetate, sodium starch glycolate, croscarmellose sodium, titanium dioxide, yellow ochre.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.