BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super Carnosine (500 mg)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
  Super Carnosine (500 mg)

  Super Carnosine (500 mg)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €45.00
  2 Potten
  €99.00
  €86.40
  3 Potten
  €148.50
  €125.55
  4 Potten
  €198.00
  €162.00
  Totaal 46.75
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • remt 'versuikering' van het lichaam af
  • is van nature aanwezig in het lichaam, maar vermindert met verouderen
  • aan te raden bij ouder worden en/of diabetici

  Over Carnosine

  Carnosine is een natuurlijke antioxidant dat standaard in je lichaam, maar ook in voedsel zit. Het is gemaakt uit de aminozuren bèta-alanine en L-histidine. Langlevende cellen zoals zenuwcellen (neuronen) en spiercellen (myocyten) bevatten een hoog gehalte aan carnosine. Het carnosine in de spiercellen lijkt te helpen bij het verlengen van de levensduur bij dieren. Samen met zijn antioxiderende eigenschappen is aangetoond dat carnosine werkt als een anti-glycatiemiddel.

  Deze voedingsstof heeft de mogelijkheid om verschillende aspecten van veroudering te onderdrukken en als gevolg daarvan bepaalde leeftijdsgerelateerde aandoeningen te vertragen. Carnosineniveaus nemen echter af met de leeftijd. Naarmate we ouder worden daalt de spiermassa met meer dan 60% wanneer we 70 jaar worden. Daarnaast beschermt carnosine het hart zo dat het efficiënter kan samentrekken. Ook stimuleert carnosine spier- en celherstel.

  Veroudering is ook verantwoordelijk voor schade aan lichaamseigen eiwitten. Een van de onderliggende mechanismen achter deze schade is glycatie dat zich ook kan manifesteren als een gerimpelde huid. Door glycatie ervaren mensen ook leeftijd-gerelateerde neurologische, vasculaire en oogproblemen. Als reactie kan carnosine het glycatieproces verstoren en de gevolgen van bovengenoemde problemen indammen.

  Benfotiamine, een vorm van vitamine B1, biedt extra bescherming tegen glycosyleringsreacties. Dit element is belangrijk voor elk mens omdat suiker zelfs een gezond lichaam kan beschadigen. Benfotiamine beschermt via diverse mechanismen tegen dit soort glucose-gerelateerde schade.

  Dosis per inname

  L-Carnosine

  Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), microcrystalline cellulose, stearic acid, silica.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.