BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super Bio-Curcumin (60 vegetarische capsules)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
  Super Bio-Curcumin (60 vegetarische capsules)

  Super Bio-Curcumin (60 vegetarische capsules)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €41.95
  2 Potten
  €83.90
  €79.71
  3 Potten
  €125.85
  €113.27
  4 Potten
  €167.80
  €142.63
  Totaal 41.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Super Bio-Curcumin wordt tot zeven maal beter geabsorbeerd dan klassieke kurkuma-supplementen.
  • Een krachtig anti-oxidant, met anti-depressieve eigenschappen
  • Bevordert de gezondheid van ingewanden en gewrichten

  Wat is Super Bio Curcumin?

  Deze stof vinden we terug in het kruid geelwortel. Curcumine maakt indruk op wetenschappers door zijn talrijke gunstige effecten op onze gezondheid.

  Intussen is het belang van geelwortel onderstreept door niet minder dan 3000 verschillende publicaties die het hebben over dit traditionele kruid dat al vele eeuwen in talrijke gebieden in Azië wordt gebruikt.

  Een van de problemen is dat curcumine slecht wordt opgenomen in onze bloedstroom. Daar is een oplossing: Super Bio Curcumine extract. Deze stof wordt door ons lichaam tot zeven keer beter opgenomen dan de conventionele curcumine.

  Dit zorgt ervoor dat deze gepatenteerde formule niet alleen handig maar ook nog eens een kostenbesparend supplement is. Deze specifieke formule van geelwortel zorgt voor een grotere piek in het bloedpeil en blijft ook veel langer in onze bloedstroom aanwezig dan de traditionele conventionele supplementen die momenteel op de markt zijn.

  Volgens studies geeft een capsule van 400 mg van dit extract met curcumine een equivalent van zowat 2500 mg in vergelijking met andere typische extracten met deze werkzame stof.

  Kurkuma video

  Dosis per inname

  BCM-95® Bio-Curcumin® turmeric 25:1 extract (root) [std. to 95% Total Curcuminoids Complex with Essential Oils of Turmeric Rhizome by HPLC (380 mg)]

  400 mg

  Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), microcrystalline cellulose, stearic acid, silica.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.