BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Vitamine K met K2 (Super K complex) - 90 caps

  Vitamine K met K2 (Super K complex) - 90 caps

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €30.50
  2 Potten
  €61.00
  €58.56
  3 Potten
  €101.85
  €85.09
  4 Potten
  €135.80
  €109.80
  Totaal 30.50
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • wetenschappelijk onderbouwde vitamine K-formule
  • Vitamine K2 (MK-7) blijft veel langer actief dan vitamine K1 alleen

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  De vitamine K1, K2 in Super K kunnen helpen in de strijd tegen leeftijdsgerelateerde verkalking van slagaders en het hart, en kunnen tegelijkertijd de gezondheid van de botten bevorderen.

  Waarom het werkt

  Vitamine K ondersteunt de botten en bestrijdt slagaderverkalking, maar het kan moeilijk zijn om voldoende vitamine K binnen te krijgen. Als je op dieet bent en minder vitamine K-rijke voedselbronnen zoals vlees, eidooiers, zuivel en bladgroen inneemt, is het innemen van een vitamine K-supplement essentieel.

  Bovendien maakt Super K met Advanced K2 Complex het gemakkelijker om genoeg vitamine K te krijgen door twee vormen van vitamine K2, namelijk MK-4 en MK-7 op te nemen. De MK-4-vorm is de snelst absorbeerbare vorm van vitamine K. Deze combinatie van deze twee vormen van vitamine K2 zorgt voor een snelle en langdurige opname van deze essentiële voedingsstof, zodat gezonde bloedwaarden gedurende de dag worden gehandhaafd. Dit K2-complex, plus een sterke dosis K1, maakt deze uitgebreide formule een uitstekende manier om uw vitamine K te krijgen.

  De wetenschap achter het product

  Soms kan het een uitdaging zijn om voldoende vitamine K2 via het dieet te krijgen. De effecten van het verkrijgen van voldoende hoeveelheden vitamine K moeten echter niet worden onderschat. Onderzoekers in Rotterdam hebben een grootschalig klinisch onderzoek uitgevoerd naar de gezondheid van het hart, over vitamine K2. 4.800 studiedeelnemers namen deel aan de zeven jaar durende studie. Het werd onthuld dat mensen met een goede vitamine K2-inname een 57% lagere kans hadden om te overlijden aan hartziekten in vergelijking met mensen die veel minder vitamine K2 consumeerden.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.

  Serving Size : 1 softgel
  Servings Per Container : 90

  Amount Per Serving :

  • Vitamin K activity 2600 mcg
   • Vitamin K2 (as menaquinone-7) 100 mcg
   • Vitamin K2 (as menaquinone-4) 1000 mcg
   • Vitamin K1 1500 mcg
   • Medium chain triglycerides (MCT oil) 215 mg
   • Ascorbyl palmitate (antioxidant) 10 mg

  Other ingredients: gelatin, glycerin, beeswax, water, carob.