BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super Omega-3 Plus (120 softgels)

  Inhoud : 120 softgels | Gebruik : 2/dag
  Super Omega-3 Plus (120 softgels)

  Super Omega-3 Plus (120 softgels)

  Inhoud : 120 softgels | Gebruik : 2/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €36.00
  2 Potten
  €72.00
  €69.12
  3 Potten
  €108.00
  €100.44
  4 Potten
  €144.00
  €129.60
  Totaal 36.00
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • noodzakelijke aanvulling bij klassiek Westers dieet
  • is goed voor hart, bloedvaten, gewrichten, hersenen
  • draagt bij aan de normale bloeddruk

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  De gezondheidsvoordelen van Omega-3-vetzuren zijn talrijk en ondersteunen het hart, de hersenfunctie en balanceren de ontstekingsreacties. Super Omega-3 voegt sesamlignanen en olijfextract toe aan de essentiële vetzuren voor betere gezondheidsvoordelen.

  Waarom het werkt

  De gezondheidsvoordelen bij het eten van vis zijn aanzienlijk. Er blijven echter zorgen bestaan over de verontreinigende stoffen aangetroffen in wilde en op de boerderij gekweekte vissen. Dit moet consumenten er niet van weerhouden om vis in hun dieet op te nemen. De lange termijnvoordelen van visconsumptie zijn opmerkelijk. Omega-3, afgeleid uit visolie, ondersteunt de gezondheid van het hart, de hersenfunctie en helpt de ontstekingsreactie in balans te brengen.

  Er zijn letterlijk honderden visolie-supplementen op de markt. Alleen de formule in Super Omega-3 bevat omega-3, olijfvruchtextracten en sesamlignanen om de gezondheidsvoordelen van de Omega-3-vetzuren te verbeteren. Vier maagsapresistente softgels leveren een polyfenolgehalte gelijk aan dat van 8 tot 12 eetlepels extra virgin olijfolie. Onderzoek wijst uit dat een combinatie van visolie en olijfolie een gezonde ontstekingsreactie beter kan ondersteunen dan alleen visolie.

  De visolie in deze formule is afkomstig uit de Amerikaanse duurzame visserij. De visolie wordt zo gedistilleerd om synthetische en natuurlijke verontreinigingen te elimineren. Deze formule biedt dezelfde hoge potentie van omega-3-vetzuren als onze reguliere Super Omega-3 in kleinere capsules.

  De wetenschap achter het product

  Visolie van hoge kwaliteit wordt gedistilleerd om synthetische en natuurlijke verontreinigingen te verwijderen die in de vis zelf aanwezig zijn. De verbeterde moleculaire distillatiemethode maakt gebruik van redundante processen om detecteerbare milieutoxines voorzichtig te verwijderen.

  De huidige oxidatiestandaarden zorgen ervoor dat visolieproducten van goede kwaliteit minder snel ranzig worden. Maar omdat in dit product een speciale uit Alaska afkomstige visoliemengeling wordt gebruikt, vermindert het oxidatieniveaus meer dan het vijfvoudige in vergelijking met de oxidatielimiet op het hoogste niveau.

  Onderzoeksresultaten tonen aan dat visolie in combinatie met olijfolie een gezonde ontstekingsreactie kan bevorderen, beter dan visolie alleen. De sesamlignanen in de formule vergroten de voordelen van visolie door andere het lichaam te beschermen tegen oxidatie.

  Dosis per inname

  Calories from Fat

  25

  Total Fat

  2.5 g

  Cholesterol

  <5 mg

  Pure+™ Wild Fish Oil Concentrate

  2000 mg

  EPA (eicosapentaenoic acid)

  700 mg

  DHA (docosahexaenoic acid)

  500 mg

  Typical DPA (docosapentaenoic acid)

  50 mg

  Polyphen-Oil™ Olive extract (fruit and leaf) [providing 19.5 mg polyphenols, 5.2 mg hydroxytyrosol/tyrosol, 4.4 mg verbascoside/oleuropein]

  300 mg

  Sesame seed lignan extract

  10 mg

  Other ingredients: highly refined fish oil concentrate (Alaska Pollock), gelatin, glycerin, purified water, silica, maltodextrin, natural lemon flavor, caramel color, sunflower lecithin, mixed tocopherols, rosemary extract.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.