BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super R-Liponzuur (240 mg - 60 caps)

  Inhoud : 60 tabletten (240gr) | Gebruik : 1-2/dag
  Super R-Liponzuur (240 mg - 60 caps)

  Super R-Liponzuur (240 mg - 60 caps)

  Inhoud : 60 tabletten (240gr) | Gebruik : 1-2/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €54.95
  2 Potten
  €109.90
  €104.40
  3 Potten
  €164.85
  €148.38
  4 Potten
  €219.80
  €186.84
  Totaal 53.95
  Betalen kan met
  • GRATIS VERZENDEN
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Regenereert andere anti-oxidanten
  • Draagt bij tot een gezonde lever en een goede suikerstofwisseling
  • De gestabiliseerde "R" vorm is de biologisch actieve vorm (=natuurlijk aan het lichaam) die het menselijk lichaam ook kan produceren en die dus beter opgenomen wordt en veel efficiënter is
  • Zinvol als supplement omdat de eigen productie bij het verouderen vaak afneemt

  Wat is Alfa Liponzuur?

  Lipoic zuur is een natuurlijke vorm van antioxidantia die helpt bij de productie van energie en bij het metabolisme van suiker. Alfa lipon zuur bestaat uit twee vormen met elk verschillende eigenschappen.

  De R vorm wordt gemaakt door ons eigen lichaam, en de S vorm wordt op chemische wijze geproduceerd (in een racemisch R/S mengsel). Deze specifieke zuren helpen in de strijd tegen ontstekingen en ze zijn van nut bij de werking van tal van antioxidantia. De beste formules zijn deze met uitsluitend de geconcentreerde R vorm.

  Life Extension is voortdurend op zoek naar innovatieve technologieën op het vlak van de voeding. Door steeds verder doorgedreven onderzoek en ontwikkeling, is er een nieuwe vorm van dit zuur voorhanden dat door specialisten als de volgende generatie wordt beschouwd.

  We kunnen spreken van een ware doorbraak omdat de biologische activiteit van deze vorm verbazingwekkend wordt genoemd. Deze stof, en hier is intussen voldoende wetenschappelijk onderzoek naar gebeurd, zorgt voor meer bio beschikbaarheid, stabiliteit en kracht in vergelijking met andere vormen.

  Met deze stof krijg je 10 tot zelfs 30 keer hogere pieken in je bloedspiegel en deze stof wordt ook veel sneller opgenomen door het plasma in de weefsels.

  Zo blijkt uit een recente studie dat het oraal innemen van dit supplement al binnen de 10 tot maximum 20 minuten zorgt voor een piek van de plasmaconcentratie in het lichaam.

  In tegenstelling tot andere vormen van dit zuur zorgt de Super R variant van het zuur voor meer stabiliteit in het lichaam.

  De verhoogde stabiliteit van deze verbeterde formule is de reden voor betere absorptie en de grote bio beschikbaarheid in vergelijking met de andere vormen.

  De anti-oxidatieve werking van dit zuur en zijn effecten zijn al langer bekend, onder meer in de mitochondriale functie.

  Deze specifieke variant van het zuur zorgt voor een krachtig effect die ervoor zorgt dat het energiepeil van je cellen steeds op een jeugdig niveau gehandhaafd blijft.

  Dosis per inname

  Sodium

  30 mg

  Bio-Enhanced® Stabilized Na-RALA sodium R-lipoate (providing 240 mg of R-Lipoic acid)

  300 mg

  Other ingredients: rice flour, vegetable cellulose (capsule), L-Leucine.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandeld wordt voor een medische aandoening of zwanger bent..