BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super Selenium (200 mcg 100 caps)

  Inhoud : 100 tabletten | Gebruik : 1/dag
  Super Selenium (200 mcg 100 caps)

  Super Selenium (200 mcg 100 caps)

  Inhoud : 100 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €15.95
  2 Potten
  €31.90
  €30.62
  3 Potten
  €47.85
  €44.50
  4 Potten
  €63.80
  €57.42
  Totaal 15.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • beschermt tegen vrije radicalen
  • speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem
  • vitamine E optimaliseert werking van selenium

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Natriumseleniet, L-selenomethionine en selenium-methyl L-selenocysteïne zijn vormen van een essentieel mineraal dat een lange levensduur, hart- en hersengezondheid ondersteunt en van vitaal belang is bij het vormen van bepaalde antioxidanten. Dit product bevat ook vitamine E voor een synergetisch gezondheidsbevorderend effect.

  Waarom het werkt

  Studies tonen aan dat adequate hoeveelheden van het mineraal selenium, dat essentieel is voor het normale functioneren van het lichaam, een gemeenschappelijke noemer is bij enkele van 's werelds langstlevende mensen. Selenium ondersteunt ook de gezondheid van het hart en van de hersenen. De formule Super Selenium Complex voorziet het lichaam van drie unieke vormen van selenium samen met vitamine E die de gezondheid en de levensduur ondersteunt.

  Selenium komt in veel verschillende vormen voor. Elke vorm van selenium werkt anders om een gezonde celdeling te ondersteunen. Super Selenium Complex levert natriumseleniet, L-selenomethionine en selenium-methyl L-selenocysteïne. Verder bevat het ook een kleine hoeveelheid vitamine E omdat is aangetoond dat het synergetisch werkt met selenium.

  Selenium is bovendien een belangrijke factor als het gaat om het vermogen om een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering te bestrijden: oxidatieve schade. Selenium wordt gebruikt om de lichaamseigen antioxidant glutathione peroxidase te vormen.

  De wetenschap achter het product

  Selenium speelt een belangrijke rol bij het bestrijden van oxidatieve schade die kan bijdragen aan voortijdige veroudering. Dit komt omdat ons lichaam selenium kan helpen gebruiken om glutathionperoxidase aan te duiden als antioxidant-enzym. Selenium ondersteunt ook normale schildklier- en immuunfuncties bij gezonde mensen. Andere voordelen van selenium zijn onder meer dat het een gezonde celdeling kan ondersteunen, gezonde ontstekingsreacties kan bevorderen, een lang leven kan bevorderen en vrije radicalen kan bestrijden.

  Dosis per inname

  Vitamin E (as D-alpha tocopheryl succinate)

  30 IU

  Selenium (as Se-Methyl L-Selenocysteine, SelenoPure™1 L-selenomethionine (yeast free), sodium selenite)

  200 mcg

  Other ingredients: rice flour, vegetable cellulose (capsule), L-leucine, dicalcium phosphate.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.