BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Super Ubiquinol CoQ10 (50 mg - 100 softgels)

  Inhoud : 100 softgels 50mg | Gebruik : 1/dag
  Super Ubiquinol CoQ10 (50 mg - 100 softgels)

  Super Ubiquinol CoQ10 (50 mg - 100 softgels)

  Inhoud : 100 softgels 50mg | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €63.95
  2 Potten
  €127.90
  €121.51
  3 Potten
  €191.85
  €172.67
  4 Potten
  €255.80
  €217.43
  Totaal 63.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Het lichaam heeft co-enzym Q10 nodig om vetten en suikers om te zetten in energie
  • Krachtig antioxidant
  • De ubiquinol vorm is 8 x beter opneembaar

  Wat is Super Ubiquinol CoQ10?

  Mitochondria zijn energie structuren die zich bevinden in de menselijke cellen, en het co enzyme Q 10 (CO Q10) daarin is een van de essentiële bestanddelen voor de gezondheid en het functioneren van de cellen.

  Deze stof is noodzakelijk om energie te halen uit vetten en suikers die we via de voeding opnemen. Toch neemt de productie van deze stof in ons lichaam af naarmate we ouder worden en is het dan ook noodzakelijk om deze voorraad dagelijks aan te vullen.

  Wanneer deze stof aanwezig is in de juiste hoeveelheden zal het de cellen ook helpen op een efficiënte manier te werken. Die cellen bieden een bescherming tegen oxidatie van de eiwitten, lipiden en het DNA in het lichaam.

  Meer mensen dan ooit nemen supplementen met deze stof in. Het bewustzijn groeit dat de geneesmiddelen die we nemen om onze cholesterol te verlagen bepaalde negatieve bijwerkingen kunnen hebben, waaronder het verminderen van de aanmaak van ubiquinol.

  Toch lijken heel wat dokters niet te weten dat veroudering een van de belangrijkste factoren is die een tekort aan CO Q10 in ons lichaam veroorzaakt. Wanneer dit gecombineerd wordt met bepaalde geneesmiddelen, o.a. statines (=cholesterolverlagers), dan kunnen de gevolgen op cellulair niveau desastreus zijn.

  Een zorg is dat de combinatie van de veroudering van ons lichaam met bepaalde geneesmiddelen de vitaliteit van onze cellen ernstig in het gedrang kan brengen.

  Een ander onderwerp waaraan aandacht moet worden besteed is het feit dat CO Q 10 moeilijk absorbeert. Wanneer je dus kiest voor een supplement van deze stof, dan is de belangrijkste factor de vraag hoeveel van de ingeslikte milligram je daadwerkelijk ook in de bloedstroom zal krijgen.

  Bij ernstig zieke patiënten blijkt dat de conventionele vormen van deze stof nauwelijks nog in de bloedstroom terug te vinden zijn, wat bijgevolg tot weinig klinische verbetering zal leiden.

  Wetenschappelijke studies tonen aan dat ubiquinol tot acht keer beter in het bloed wordt opgenomen dan andere gelijkaardige stoffen en dat deze hogere niveaus ook langer in het bloed aanwezig blijven.

  Studies ivm. vermoeidheid ten gevolge van beweging hebben aangetoond dat de aangepaste stof tot 90% groter potentieel heeft dan andere gelijkaardige stoffen.

  Bij muizen van middelbare leeftijd is ontdekt dat de stof tot 40% efficiënter is om de klassieke processen van de veroudering van het lichaam tegen te gaan.

  Life Extension biedt het hoog bio beschikbaar ubiquinol als een van de vormen van Co Q10 aan in een gepatenteerd afleversysteem met een superieur niveau van absorptie. 

  De formule bevat ook een ingrediënt met de naam Priam Vie shilajit, dat volgens de resultaten van heel wat onderzoek het peil van Co Q 10 in de mitochondria verdubbelt.

  De energieniveaus in je lichaam verhogen wanneer ze gecombineerd worden met Co Q10. In een studie die werd uitgevoerd op muizen toont men aan dat deze combinatie zorgt voor een verhoging van de productie van energie in de cellen van het brein en van de spieren.

  Volgens het onderzoek werkt shilajit om de weldadige effecten van Co Q 10 te versterken door het stabiliseren van CO Q 10 in zijn superieure ubiquinol vorm, waardoor de werking op het cellulair niveau verlengd wordt.

  Het zorgen voor een efficiëntere aflevering van Co Q 10 in de mitochondria resulteert in een grotere output van de cellulaire energie.

  Tot de intussen al vaak bewezen effecten van deze stoffen behoren onder meer het promoten van het metabolisme van de mitochondria en zijn capaciteit om de vetten en de suikers in energie om te zetten.

  De hierboven beschreven stof met versterkte ondersteuning combineert tal van gunstige factoren wat resulteert in een betere energieproductie.

  Video Cataract

  Dosis per inname

  Calories from Fat

  5

  Total Fat

  0.5 g

  Ubiquinol (as Kaneka QH Ubiquinol®)

  100 mg

  PrimaVie® Shilajit fulvic acid complex

  100 mg

  BioPQQ® Pyrroloquinoline quinone disodium salt

  10 mg

  Other ingredients: medium chain triglycerides oil, gelatin, glycerin, purified water, sunflower lecithin, annatto color, beeswax, rosemary extract.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.