BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  MacuGuard Ocular Support (60 softgels)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag
  MacuGuard Ocular Support (60 softgels)

  MacuGuard Ocular Support (60 softgels)

  Inhoud : 60 tabletten | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €26.95
  2 Potten
  €53.90
  €51.74
  3 Potten
  €80.85
  €75.19
  4 Potten
  €107.80
  €97.02
  Totaal 26.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • beschermt ogen tegen oxidatie door zonlicht
  • aan te raden bij vermoeide ogen, cataract (staar), nachtblindheid, maculadegeneratie (grauwe staar)
  • vervangt Super Zeaxanthine met Luteïne

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Het natuurlijke verouderingsproces kan leiden tot een verlies van essentiële voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de ogen gezond blijven. MacuGuard® Ocular Support bevat drie belangrijke voedingsstoffen (luteïne, trans- en meso-zeaxanthine) die beschermen tegen licht-absorberende cellen en beschadiging door het licht. Daarnaast doet het ingrediënt C3G de rhodopsine-niveaus toenemen wat resulteert in een beter nachtzicht.

  Waarom het werkt

  De voor ogen essentiële voedingsstoffen zijn moeilijk verkrijgbaar. Ouder wordende lichamen verliezen bovendien het vermogen om deze voedingsstoffen synthetisch te bereiden. MacuGuard® Ocular Support bevat luteïne, trans- en meso-zeaxanthine. Deze ingrediënten beschermen de delicate fotoreceptorcellen in de gele vlek tegen beschadiging door het licht.

  De innovatieve formule bevat eveneens C3G (cyanidine-3-glucoside), een flavonoïde afkomstig van een bes die de regeneratie van rhodopsine helpt stimuleren. Rhodopsine is een oogcomponent dat het licht in de netvlies absorbeert en cruciaal is voor nachtzicht.

  De wetenschap achter het product

  De densiteit van het gele vlek-pigment is vitaal voor een gezond zicht. Die densiteit neemt bij het verouderen echter af en sommige mensen verliezen na verloop van tijd het vermogen om meso-zeaxanthine uit luteïne te synthetiseren. Daarom bevat de MacuGuard® Ocular Support de moeilijk uit voedsel te halen luteïne, trans- en meso-zeaxanthine. Nieuw bewijs suggereert daarenboven dat alfa-caroteen het gele vlek-pigment helpt ondersteunen.

  De phospholiden in MacuGuard Ocular® Support ondersteunen de luteïne-opname en verbeteren de luteïnecirculatie en -accumulatie binnen het netvlies.

  Het cyanidine-3-glucoside in de MacuGuard® Ocular Support stimuleert de regeneratie van rhodopsine, een netvliesverbinding die licht absorbeert. De rhodopsine-niveaus in de ogen verminderen door het verouderen wat resulteert in een verlies van nachtzicht. Kortom, dit nutriënt helpt oudere ogen beter zien ’s nachts.

  Maculadegeneratie Video

  Dosis per inname

  MacuGuard® Carotenoid Phospholipid Blend Phospholipids, marigold extract (flower) [providing 10 mg free lutein, 4 mg meso-zeaxanthin & trans-zeaxanthin]

  145 mg

  C3G (Cyanidin-3-glucoside) [from European black currant extract (fruit)]

  2.2 mg

  Other ingredients: extra virgin olive oil, gelatin, glycerin, safflower oil, beeswax, purified water, annatto color, potato maltodextrin.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.