BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Taurine

  Inhoud : 90 capsules | Gebruik : 1/dag
  Taurine

  Taurine

  Inhoud : 90 capsules | Gebruik : 1/dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €13.95
  2 Potten
  €27.90
  €26.78
  3 Potten
  €41.85
  €38.92
  4 Potten
  €55.80
  €50.22
  Totaal 13.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • ondersteunt ontgifting van de lever
  • stimuleert galvorming
  • beschermt zenuwen en bloedvaten
  • aminozuur met zwavel

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Taurine ondersteunt een gezonde werking van cardiovasculair systeem en het zenuwstelsel. Voorts heeft taurine een positieve werking op de lever en op het cognitieve stelsel.

  Waarom het werkt

  Taurine is een van de meest voorkomende intracellulaire aminozuren in het lichaam en wordt geproduceerd door het lichaam zelf. Daar het aangemaakt wordt door het aminozuur L-cysteïne, wordt het door onderzoekers beschreven als een van de meest essentiële lichaamssubstanties. Taurine bevindt zich op diverse plaatsen in het lichaam, al is het zuur het prominentst aanwezig in het weefsel van het centrale zenuwstelsel waar het een regulerende invloed uitoefent. Naast zijn cardiovasculaire en neuro-beschermende rol, oefent het zuur een beschermende effect uit op het hart van ouderen. Taurine heeft bovendien een goede invloed op de lever alsook op het cognitieve systeem.

  Veel diëten bevatten te weinig taurine en om die reden is het noodzakelijk deze voedingsstof aan het dagelijkse dieet toe te voegen.

  De wetenschap achter het product

  Ook al kan het lichaam zelf taurine produceren, toch is het van belang om via voeding of via supplementen het zuur op te nemen om zo de aanwezigheid van deze voedingsstof te stimuleren. Onderzoek toont aan dat deze voedingsstof levercellen tegen vrije radicalen en giftige stoffen beschermt en zo de ernst van oxidatieve stress doet afnemen. Bovendien bevordert taurine de cardiovasculaire gezondheid, de gevoeligheid aan insuline, de balans van elektrolyten, de hoorfunctie en de modulatie van het immuniteitssysteem. Taurine-supplementen verstevigen eveneens de hartspiercellen en voorkomen schade aan retinale en binnenoorcellen door de toevoer van calciumionen te normaliseren. Ten slotte zorgt taurine voor een gezond gezichtsvermogen.

  Dosis per inname

  Taurine

  1000 mg

  Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), silica, vegetable stearate.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.