BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Tocotrienols - Vitamine E Complex - 60 caps

  Inhoud: 60 softgels | Gebruik: 1 per dag
  Tocotrienols - Vitamine E Complex - 60 caps

  Tocotrienols - Vitamine E Complex - 60 caps

  Inhoud: 60 softgels | Gebruik: 1 per dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €38.95
  2 Potten
  €77.90
  €74.01
  3 Potten
  €116.85
  €105.17
  4 Potten
  €155.80
  €132.43
  Totaal 38.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Natuurlijke vitamine E
  • Vermijdt de beperkingen van synthetische vitamine E

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Cellen zijn het centrale organisme in elk levend wezen, maar weinig mensen beschermen hun lichaam op cellulair niveau. Super-Absorbable Tocotrienols kan precies dat doen door de celmembranen en het DNA in cellen tegen oxidatieve schade te beschermen. Bovendien draagt het ook bij aan de algehele gezondheid van het lichaam door een gezonde celdeling te ondersteunen.

  Waarom het werkt

  Veel mensen weten niet dat vitamine E acht verschillende verbindingen bevat. Commerciële vitamine E-supplementen richten zich alleen op vier van deze verbindingen, terwijl de andere vier stoffen, tocotrienols, worden weggelaten, die eigenlijk rijk aan therapeutische en antioxiderende voordelen zijn.

  Super-absorbeerbare Tocotrienols-softgels bevatten tocotrienolen die worden geëxtraheerd uit rode palmolie van de Elaeis guineensis-boom. Vanwege hun unieke structuur bieden tocotrienolen krachtige antioxidatieve voordelen door het hele lichaam. Het is een feit dat tocotriënolen DNA beschermen tegen oxidatieve schade terwijl ze de celmembranen beschermen. Bovendien hebben wetenschappers ontdekt dat tocotrienolen een gezonde celdeling ondersteunen, een gezond lipidenprofiel bevorderen en de hersenfunctie beschermen en zelfs een gezonde haargroei ondersteunen.

  Via een zeer goed opneembaar en gepatenteerd toedieningssysteem levert Super-Absorbable Tocotrienols de best absorbeerbare rode palmolie tocotrienols die momenteel op de Europese supplementenmarkt verkrijgbaar is.

  De wetenschap achter het product

  Onderzoek heeft aangetoond dat tocotriënolen het vermogen hebben om een reeks van orgaansystemen zoals de botten, het hart, de lever en de hersenen te ondersteunen. Tocotrienolen spelen een rol bij het bevorderen van nieuwe arterievorming, het verbeteren van de insulinegevoeligheid en het beschermen van vitale hersenschakelingen.

  Uit onderzoek blijkt dat suppletie met tocotrienol het lipidenprofiel kan verbeteren en gezonde cholesterolniveau kan bevorderen. Tegelijkertijd beschermen tocotrienolen de lipiden in het bloed tegen oxidatie, wat kan leiden tot arteriële schade.

  Dosis per inname

  Vitamin E (as D-alpha tocopherol)

  20 IU

  Tocomin® Full-Spectrum Natural Tocotrienol Complex 263 mg

  263 mg

  Other ingredients: gelatin, glycerin, water, rosemary extract.

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.