BEKIJK
INLOGGEN

Producten

  Vitamine C 1000 mg met dihydroquercitine - 250 tabs

  Inhoud: 250 tabletten (1000 mg) | Gebruik: 1 per dag
  Vitamine C 1000 mg met dihydroquercitine - 250 tabs

  Vitamine C 1000 mg met dihydroquercitine - 250 tabs

  Inhoud: 250 tabletten (1000 mg) | Gebruik: 1 per dag

  Maak je keuze:

  Please select from the Options below
  Kies je hoeveelheid
  Reg. Price
  Our Price
  Buy
  1 Pot
   
  €37.95
  2 Potten
  €75.90
  €72.86
  3 Potten
  €113.85
  €105.88
  4 Potten
  €151.80
  €136.62
  Totaal 37.95
  Betalen kan met
  • €5 Verzendkosten
  • Spaarpunten voor Extra kortingen
  • Telefonische support op +31 858 880 220

  Belangrijkste eigenschappen

  • Dihydroquercetin toegevoegd om Vitamine C te beschermen tegen oxidatie
  • beschermt de bloedvaten
  • essentieel voor opbouw bindweefsel (gewrichten, huid, haar, nagels)

  Gezondheidsvoordelen in een notendop

  Het middel vitamine C met dihydroquercetine zorgt voor de extra en broodnodige aanvoer van vitamine C naar het lichaam. Deze chemische verbinding beschermt het lichaam tegen oxidatieve stress, bevordert collageenvorming, stimuleert de ijzeropname, en blijft dankzij de dihydroguercetine langere tijd actief in het lichaam dan gewone vitamine C-supplementen.

  Waarom het werkt

  De gezondheidsvoordelen van vitamine C zijn welbekend bij voedingswaardeonderzoekers. Deze essentiële voedingsstof kunnen mensen echter niet zelf aanmaken. Vitamine C moet dus uit voeding en supplementen geëxtraheerd worden. De unieke formule die wij hier aanbieden combineert kwalitatieve vitamine C met het antioxidant dihydroquercetine. Jammer genoeg is vitamine C oplosbaar in water wat inhoudt dat het snel oxideert en loskomt in het lichaam. Tot nu toe kunnen vitamine C-niveaus enkel optimaal blijven door het meermaals per dag te nuttigen. Door de toevoeging van dihydroquercetine wordt dit probleem opgelost. Op die manier blijft de opgenomen vitamine C langere tijd in het lichaam en zijn de gezondheidseffecten groter.

  De wetenschap achter het product

  Onderzoek toont aan dat vitamine C een krachtige antioxidant is: het ruimt vrije radicalen op, beschermt tegen oxidatieve stress en stimuleert de opname van ijzer. Daarnaast speelt vitamine C ook een rol bij collageenvorming. Collageen is van belang voor slagaderwanden, huid, botten en tanden. Vitamine C beschermt daarnaast tegen externe stressors zoals zware metalen en sigarettenrook, alsook tegen een aangetaste immuniteit en extreme temperaturen.

  Er bestaat wetenschappelijk bewijs dat bepaalde verbindingen in fruit en groenten beschermen tegen de inval van vrije radicalen. Recente studies onthullen dat vitamine C en de flavonoïde dihydroquercetine in combinatie beter beschermen tegen oxidatieve stress dan apart.

  Dihydroquercetine draagt bij tot de recirculatie van vitamine C doorheen het lichaam. Zo blijft vitamine C langer in het lichaam. Daarnaast beschermt dihydroquercetine tegen hart- en vaatziekten, en vrijwaart deze flavonoïde de gezondheid van het zenuwstelsel.

  Dosis per inname

  Vitamine C - 1000 mg & dihydroquercetine-3-rhamnoside - 10 mg

  Andere ingrediënten: microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, stearic acid, magnesium stearate, silicon dioxide, aqueous film coating (hydroxypropyl methylcellulose, propylene glycol, triacetin

  Dit is een voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds uw arts indien u voedingssupplementen neemt, vooral indien u behandelt wordt voor een medische aandoening of zwanger bent.